Over ons

Midden in het oude centrum van Bakkum (gemeente Castricum) vindt u Ristorante Vesuvio. Een kleinschalig en knus familierestaurant met een uitgebreid Italiaans menu, dat wordt gerund door familie Papa.

Onze familie komt oorspronkelijk uit Napels, waar de Vesuvio vulkaan te vinden is. Daar vindt de naam van ons restaurant zijn oorsprong.

Salvatore Papa in de keuken

Wij ontvangen u graag in ons familierestaurant

U wordt met veel plezier geserveerd door een bijzonder team, bestaande uit eigenaar Salvatore Papa, zijn vrouw, hun kinderen en zorgvuldig geselecteerde collega’s. Gezamenlijk houden wij service en kwaliteit moeiteloos hoog.

Na eerder jaren zeer succesvol te zijn geweest met het populaire restaurant Villa Borghese in Amsterdam, brachten wij in april 2019 onze traditionele Italiaanse keuken naar Bakkum.

Ons kindvriendelijke restaurant is uitermate geschikt voor een avondje uit met families en gezinnen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Heerlijk tafelen van 1 tot 40 personen

Bij het enige Italiaanse restaurant in de omgeving kunt u genieten van traditionele Italiaanse gerechten in knusse setting. Alle gerechten bij Ristorante Vesuvio worden dagvers bereid met zorgvuldig gekozen Italiaanse seizoensproducten. En bij elk gerecht schenken wij een heerlijke bijpassende rode of witte wijn. Puur genieten.

Ons restaurant biedt ruimte aan 1 tot 40 personen. Wij nodigen u van harte uit om een tafel te reserveren in ons restaurant. Met alle groepsgroottes kunt u bij ons terecht. Vanaf 15 personen is het ook mogelijk om ons restaurant exclusief af te huren.

Voor ieder wat wils op het menu

U en uw gezelschap kunnen kiezen uit een gevarieerd à la carte menu met authentieke Italiaanse gerechten. Uiteraard kunnen wij rekening houden met allergieën en restricties in uw dieet.

Komt u met een groep? Wij stellen, indien gewenst, samen met u graag een keuzemenu samen voor het gezelschap.

Italië is de grootste wijnproducent ter wereld en te beschrijven als een bijzonder wijnland. Wij hebben de beste wijnen geselecteerd uit 850.000 hectare aan wijngaarden. U vindt onze selectie op de wijnkaart.

Pizza bestellen

Wij snappen natuurlijk dat u wel eens zin heeft om lekker thuis aan tafel of op de bank te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Wij bieden ook de optie om uw gerecht te bestellen en af te halen. Ongeveer na 15 minuten ligt uw bestelling op u te wachten. Wilt u een gerecht bestellen? Bel ons op 0251 657 878.

Feest of dinerspel?

Onze locatie is ook uitermate geschikt als locatie voor uw feest of bedrijfsevenement. U kunt ons restaurant exclusief reserveren voor een besloten diner of een feest. Dit is mogelijk vanaf 15 personen.

Heeft u graag entertainment tijdens het diner? Een dinerspel is een leuke toevoeging aan de avond. Wij brengen u graag in contact met een aantal ervaren evenementenbureau’s waarmee wij regelmatig samenwerken.

Het is mogelijk om het gezelschap te laten kiezen van ons à la carte menu of een arrangement speciaal voor de groep samen te stellen.

Zien wij u snel in Ristorante Vesuvio?

Wij nodigen u en uw familie, vrienden of relaties graag uit voor een onvergetelijke avond in Ristorante Vesuvio. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Reserveer alvast een tafel!

Van Oldenbarneveldweg 12 1901 KB Castricum (Bakkum)