Dun gesneden ossenhaas met truffelsaus, rucola en parmesaanse kaas
ANTIPASTI
CARPACCIO DI TONNO
Dungesneden tonijn met rode ui, kappertjes en rucola
VITELLO TONNATO
Dungesneden kalfsentrecôte met tonijnsaus en kappertjes
CAPRESE DI BUFALA
Verse buffelmozzarella met tomaat en basilicum
TRIS DI ANTIPASTO
Carpaccio, caprese en vitello tonnato
BRUSCHETTA ORIGINALE
De originele bruschetta met verse tomaat, olijfolie en knoflook
Gamberi al Gorgonzola e Cognac
Garnalen uit de oven in een saus van cognac en gorgonzola kaas
MELANZANA PARMIGIANA
Aubergine uit de oven met tomatensaus, mozzarella en parmezaanse kaas
FRITTURINA DI CALAMARI É GAMBERI
Licht gefrituurde inktvisringen en garnalen
GAMBERI AL FORNO
Garnalen uit de oven
INSALATA DI POMODORO E RUCOLA
Tomaten en rucolasalade
PASTE
Bauletti di Pesce Spada
Gevulde pasta met zwaardvis, garnalen een Sint-jacobsschelpen
Spaghetti ALLE VONGOLE
Spaghetti met venusschelpen
SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti met rundergehaktsaus
Spaghetti allo scoglio
Linguine met zeevruchten
LASAGNA AL FORNO
Traditionele lasagna uit de oven
SPAGHETTI CARBONARA
Spaghetti met room, spek en ei
PENNE GORGONZOLA E SALMONE
Penne met gorgonzola, room en zalm
Ravioli alla Bolognese
Reuzenravioli in een bolognese saus
HUISGEMAAKTE PASTA
TAGLIATELLE AL SALMONE
Tagliatelle met room, tomaat en gerookte zalm
Ravioli della casa
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een cherrytomatensaus met rucola en parmezaanse kaas
RAVIOLI AL TARTUFO
Ravioli gevuld met ricotta, spinazie en truffelsaus
RAVIOLACCI AL FILETTO
Reuze ravioli in een tomatensaus met ossenhaaspuntjes en parmezaanse kaas
MENU BAMBINO
SPAGHETTI BOLOGNESE BAMBINO
Spaghetti met rundergehaktsaus
SCALOPPINA CON PATATINE
Kalfsschnitzel met frites
LASAGNE BAMBINO
Kinderlasagna
PENNE AL POMODORO
Penne met tomatensaus
GELATO BAMBINO
Twee bolletjes ijs naar keus
CARNE
RIBEYE ALLA GRIGLIA
Gegrilde RIBEYE
FILETTO CON PORCINI E TARTUFO
Gegrilde ossenhaas met eekhoorntjesbrood en truffel
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Kalfsoester met San Danieleham in een witte wijnsaus
SCALOPPINA ALLA GORGONZOLA
Kalfsoester in gorgonzolasaus met verse spinazie
TAGLIATA DI MANZO
Gesneden ribeye met rucola en parmezaanse kaas
FILETTO AL PEPE VERDE
Ossenhaas met groene peper in een cognac-roomsaus
FILETTO al Gorgonzola
Ossenhaas met gorgonzolasaus
Filetto con Crema al Tartufo
Ossenhaas in een creme saus van truffel
Filetto al Barolo e Pancetta
Ossenhaas met barolo saus en italiaanse spek
SCALOPPINA PARMIGIANA
Kalfsoester met aubergine, tomaat en mozzarella uit de oven
PESCE
Gamberoni Provenzale
Grote garnalen in een cognac roomsaus met groene pepers en tomaten
Salmone al Forno
Zalm uit de oven op een bedje van spinazie
Tonno Primavera
Gegrilde tonijn met rucola, cherrytomaten en balsamico creme saus
Branzino
Gegrilde zeebaars
Gamberoni all’aglio
Grote garnalen met knoflook en pepertjes uit de oven
DOLCI
TIRAMISU ORIGINALE
Huisgemaakt dessert van amaretto, mascarpone, koffie en lange vingers
TARTUFO NERO
IJsbonbon met een kern van bittere truffelchocolade versierd met cacaopoeder en chocoladesaus
Tiramisu´ Limoncello
Tiramisu al limoncello
DAMA BIANCA
Vanilleijs met chocoladesaus
SOUFFLÉ AL CIOCCOLATO
Huisgemaakte chocolade lavacake
SGROPPINO
Romig ijsdrankje met citroenijs, prosecco en wodka
Torta al limone
Citroentaart